Name search not working anymore

5 years 7 months ago #3518 by evand
Name search not working anymore was created by evand
Hi,

About a month ago we noticed name search wasn't working anymore, so I got a Google Javascript API and it worked fine.
This morning I noticed that again name search isn't working anymore...

I got a new API, but so far no result. The map is showing, I can search on location or type, but not on name.

This is the website: www.santosbikes.com/dealers
Search 'dealernaam' using 'bike4travel' and you'll see what happens.

If I first search on 'plaats' Rotterdam, I get a result list. If I then add Bike4travel to the 'dealernaam' field, the search works. So, it looks like the datafield search only works when given a city first.

What could be wrong? Wrong API? Which API should I get? I followed the link I found in some other posts and in the Google API admin I can sea it's working everytime I reload the page. Or maybe it's something else causing this?

I am using Store Locator Search Module 3.1.0
and Store Locator Component 2.3.0

I really hope someone can help me out here, would be much appreciated.

Thanks!
Ellen

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #3520 by kverweij
Replied by kverweij on topic Name search not working anymore
Hi,


Same problems here.

Can you please update storelocator!

The problem also exist on your demo website demo.sysgenmedia.com/store-locator-2

Go to the name field and it doesn't work.

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 7 months ago #3523 by evand
Replied by evand on topic Name search not working anymore
Any news on this issue? I would like it to be fixed, since the demo has the same issue, I guess it is not something I can fix...

Help would be appreciated. Thanks, Ellen
The following user(s) said Thank You: kverweij

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3527 by jonas.schlenker@unique-landuse.de
Replied by jonas.schlenker@unique-landuse.de on topic Name search not working anymore
I have the same problem on my site. Your help will be highly appreciated!

Best Jonas

Please Log in to join the conversation.

  • jonas.schlenker@unique-landuse.de
  • Offline
More
5 years 6 months ago #3528 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Name search not working anymore
Hi Ellen,

Did you enable any of the regionalization or search biases in the settings or menu items?

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3529 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Name search not working anymore
To All: Did this start happening after an upgrade to Joomla 3.7??

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3538 by evand
Replied by evand on topic Name search not working anymore
Hi,

Thank you for your reply. No, I didn't change any of the settings. We just noticed it.

We haven't updated yet to Joomla 3.7 on the production environment. In test we are running on 3.7, but the issue is there as well.

Ellen

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 6 months ago #3543 by kverweij
Replied by kverweij on topic Name search not working anymore
Hi,

Problem stil exits on your own website as well. Please take a look here
recordit.co/SvO6ogbMc9

I also have upgrade the website to joomla 3.7.2 and PHP 7.0.

Please find a solution!

Regards, Kos

Please Log in to join the conversation.

More
5 years 5 months ago #3548 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Name search not working anymore
We just released version 2.4.0 which is now compatible with Joomla 3.7 and fixes the data search issues.

Please Log in to join the conversation.

More