Problem when I migrated to new hosting and DB

6 years 6 months ago #3332 by lithos
Hello, I have developed the site in a web demo at this link: www.comunicarelimpresanelweb.it/demo/ilve/assistenza
I installed and configured your component "store locator" and is functioning smoothly.
Now I did the migration of all the web space and definitive DB, but the component on the public side does not work, can not find the geo location and does not work search.
From the backend it seems to work. This is the link: 80.88.87.42/plesk-site-preview/ilve.it/8...domestici/assistenza
Can you help me? urgent thank you !!!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #3333 by lithos
php version 5.6
joomla 3.4.8

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #3334 by lithos
I have already tried to uninstall and install the component directly on the new hosting, but nothing changes.
Modify PHP settings but without success.
I do not understand what problem it has no errors in the log.
I inserted a new location by hand and is not seen even this. I do not know how to solve!

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #3335 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Problem when I migrated to new hosting and DB
It looks like its having trouble resolving the URL on the priview site...

Its attempting to load:
80.88.87.42/elettrodomestici/index.php?o...tagid=-1&featstate=0

When it should be loading:
80.88.87.42/plesk-site-preview/ilve.it/8...tagid=-1&featstate=0

Not sure if you have some 3rd party SEO or SEF url plugin installed, but i doubt this would be an issue one it launched to a real domain.

Please Log in to join the conversation.

More
6 years 6 months ago #3336 by lithos
Thank you. I managed to solve :)
I did the sighting of the correct DNS and now works correctly!

Please Log in to join the conversation.

More