Can't seem to get the module to work?

6 years 11 months ago #1530 by hana
Hello!

I'm hoping that I'm doing this right.

Invocation code from website section

<!-- Generated by OpenX 2.8.7 -->
<script type='text/javascript' src=' www.sdyuyu.com.php53-23.ord1-1.websitete...ivery/spcjs.php?id=1 '></script>

I then copy www.sdyuyu.com.php53-23.ord1-1.websitete...ivery/spcjs.php?id=1
into the Script URL: http:// section...unfortunately nothing happens?

Hoping you guys can point us in the right direction.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 11 months ago #1533 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Can't seem to get the module to work?
It looks correct. Make sure you have the right zone id. If its still not working, check the source code of the page and make sure the script url above is included in the head of the html. If not, most likely your template is removing head scripts.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #1535 by hana
Replied by hana on topic Can't seem to get the module to work?
hmm...well it shows up at on the source

<script src="http://http://www.sdyuyu.com.php53-23.ord1-1.websitetestlink.com/ads/www/delivery/spcjs.php?id=1" type="text/javascript"></script>

but no visible output on the page itself.

ad shows up empty (openx single page call)
www.sdyuyu.com.php53-23.ord1-1.websitetestlink.com/

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #1536 by hana
Replied by hana on topic Can't seem to get the module to work?
And I found the problem!

in the script URL: i had included http:// which broke the script!
The following user(s) said Thank You: 63r4rD0

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #1537 by hana
Replied by hana on topic Can't seem to get the module to work?
So we've got the openx single page ad call working but it seems for only one zone at a time on a page? Once we include another instance of the module from another zone it will either disable the original module or kill both.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
6 years 10 months ago #1538 by sysgenmedia
Replied by sysgenmedia on topic Can't seem to get the module to work?
Glad you got it working at least.

In regards to more then one causing others to disappear, the module cant do that on its own, so it sounds more like a template issue...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More